INFO

MECA Hulta, Borås

Verkstaden på Hulta gick med i MECAs verkstadsnätverk 2005 och har sedan starten verkat som en oberoende märkesspecialist. Inriktningen för verkstaden har varit alla typer av fordon <3,5 ton. Denna verkstad sysselsätter 3 mekaniker.

Personlig professionalism

MECA Hulta är en kombination av den stora kedjans professionalism och den lokala verkstadens personliga servicenivå. Vårt fokus har sedan starten 2005 varit att växa genom att via bästa tänkbara service och högsta kompetens få lojala kunder som talar väl om oss. Vi har lyckats och är idag en fullutrustad verkstad med ett kompetent verkstadteam. Vi tar oss an allt från åkgräsklippare och släpkärror till supersportbilar, motorcyklar och det mesta däremellan.

För att se till att vi alltid har den senaste kompetensen genomgår våra mekaniker löpande branschutbildningar. På så vis säkerställer vi att vi alltid har kunskapen för att ta hand om ditt fordon på bästa sätt.

Välkommen till en riktig bilverkstad!


Några av de tjänster vi erbjuder är: 

- Flexibla öppettider, 06-22 vardagar och 08-22 helger. Under dessa tider kan du lämna/hämta din bil i Preems kassa.

- Mekanikerna är på plats i verkstaden mellan 07:00 – 17:00 (fredag 07:00 - 15:00).

- Servicepartner / montörsauktorisation för Ebersprächer värmare.

- AC Ackreditering (Felsökning, reparation och fyllning)

- Monteringspartner åt www.dackonline.se, där du kan beställa dina däck direkt på nätet och betala dem .Du behöver bara ange oss som montör. Vi ringer dig och   bokar tid när däcken har blivit levererade.

- Däckhotell.

- Rekond/Tvätt av bilen.

- MC/ATV verkstad.

- Reparation av alla sorters släpvagnar.

- Egen bärgare. Vi kan hämta och i vissa fall laga din bil på plats inom Sjuhärad.


Tidsbokning 033 – 12 70 00