VERKSTAD

Vår verkstad

MECA Hulta är en professionella verkstad som servar och reparerar alla bil- och MC-märken på marknaden. Vi har såväl kompetens som utrustning för att hantera allt från gamla veteranbilar till moderna bilar med den mest avancerade tekniken. Vi har givetvis även tillgång till tekniskt datastöd för att läsa av moderna databoxar. Vi är även certifierade för AC och kan felsöka, laga och fylla system.

Vår filosofi är att genom att kombinera den senaste kunskapen och modern teknik med gammaldags personlig service och ärlighet, vara den bästa partnern för dig och ditt fordon. När du lämnar in din bil till oss kan du känna dig trygg i vetskapen att den är i goda händer. Våra duktiga mekaniker ser till att med aktsamhet serva eller reparera ditt fordon.


Verkstaden för alla märken.

Vi har reservdelar till fler än 8 000 bilmodeller i lager. Genom att vi använder reservdelar av originalkvalitet eller delar av motsvarande kvalitet, och vårt effektiva logistiksystem, kan vi se till att rätt del är på rätt plats i rätt tid. Från vårt skandinaviska centrallager kan vi leverera till alla våra verkstäder över natten. Rätt reservdelar och högsta möjliga servicegrad betyder snabbare, mer kostnadseffektiv service. Som MECA-verkstad är det en självklarhet att varje verkstad är utrustad med verktyg, diagnos- och verkstadsutrustning för att kunna utföra ett korrekt arbete på just din bil.

MECAs verkstadskedja innehåller verkstäder som kan serva alla typer av märken i Skandinavien, med tillhörande reservdelar, av likvärdig eller högre kvalitet än din märkesverkstad. Våra verkstäder genomgår varje år, minst två specialutbildningar som ett led i att säkerställa och upprätthålla kompetensen hos våra verkstäder, men framförallt förbereda oss för framtiden med nya bilmodeller och avancerad teknik.