VERKSTAD

Vår verkstad

MECA Hulta är en professionella verkstad som servar och reparerar alla bil- och MC-märken på marknaden. Vi har såväl kompetens som utrustning för att hantera allt från gamla veteranbilar till moderna bilar med den mest avancerade tekniken. Vi har givetvis även tillgång till tekniskt datastöd för att läsa av moderna databoxar. Vi är även certifierade för AC och kan felsöka, laga och fylla system.

Vår filosofi är att genom att kombinera den senaste kunskapen och modern teknik med gammaldags personlig service och ärlighet, vara den bästa partnern för dig och ditt fordon. När du lämnar in din bil till oss kan du känna dig trygg i vetskapen att den är i goda händer. Våra duktiga mekaniker ser till att med aktsamhet serva eller reparera ditt fordon.


Verkstaden för alla märken.

MECA är en kedja med 315 verkstäder som bara använder originaldelar och där alla dina garantier och serviceavtal gäller vilket märke du än kör. Oavsett märke och årsmodell kan du tryggt lämna din bil hos oss. Sedan 2003, i och med gruppundantaget, kan inte en märkesverkstad knyta upp din bil och dess service till sig längre. Du har rätt att välja fritt mellan verkstäder och reservdelar när bilen behöver service eller reparation – även under garantitiden.

MECAs verkstadskedja innehåller verkstäder som kan serva alla typer av märken i Skandinavien, med tillhörande reservdelar, av likvärdig eller högre kvalitet än din märkesverkstad. Våra verkstäder genomgår varje år, minst två specialutbildningar som ett led i att säkerställa och upprätthålla kompetensen hos våra verkstäder, men framförallt förbereda oss för framtiden med nya bilmodeller och avancerad teknik.